Rosa ja poikanen Gerbiili Net - Elidorin Gerbiilit
   Tapahtumat:
   Elokuu 2005
   
   Hakemistoon
   Etusivulle

Tapahtumat elokuussa 2005
Päivitetty 31.8.2005

Siitä on aikaa, kun olen viimeksi tapahtumia naputellut. Joitakin muistiinpanoja olen kyllä kirjoittanut tässä välissä, mutta en ole tänne naputellut. Siivosin juuri kahdeksan terraa ja kuusi jäi vielä siivoamatta. Jospa huomenna jaksaisin siivota ne loput. Taidan naputella päivämääriä hiukan tähän..

  • 18.8. Luin Ninan kasvatustauosta ja ryntäsin heti Taikanaamion nettisivuille katsomaan myytäviä poikasia. Soitin Ninalle ja varasin itelleni kaksi gerbaa: silver nutmeg pied naaras Taikanaamion Åmani ja slate uros Taikanaamion Belfast. Toivon mukaan saan niistä lisää kokoa kasvatteihini sitten aikanaan.
  • 20.8. Ostin Taikanaamion Åmanin, joka matkasi Mintun ja Arin kyydillä Vantaalle.
  • 23.8. Kyläilyn päätteeksi otin Åmanin mukaan uuteen kotiinsa.
  • 26.8. LaaLaa ja Jupiter muuttivat vihdoin yhteen. Ne olivatkin asuneet iät ja ajat totutuksessa, kun en ollut aiemmin saanut aikaiseksi yhdistää niitä. Pientä nahinaa oli, mutta ei sen suurempia ja pian ne jo pesivätkin toisiaan.
  • 26.8. Åmani ja Baltic muuttivat totutusterraan.
  • 26.8. Otin muutamista gerboista kuvia, kun joistakin ei ollut ainuttakaan vielä. Kuvaussession aikana molemmat silver nutmegit eli Åmani ja Andi hyppäsivät kuvauslaatikosta niin nopeasti pois, etten perässä pysynyt. Åmanin sain pian kiinni, mutta Andi piiloutui tv-tason alle kaappien väliin, joten kesti ainakin puoli tuntia ennen kuin sain sen kiinni.
  • 28.8. Tänään oli Belfastin tarkoitus muuttaa meille, mutta koska Belfast ei oleskele kasvattajansa luona, niin se tuleekin Elidoriin vasta loppusyksystä. Samalla voin harkita uudestaan sen ostamista, että jos se on esim. pieni, niin sitten se ei muuta meille. En kyllä ole nähnyt yhtään pientä Taikanaamion gerbaa, joten aika pieni todennäköisyys on tuohon ; ).
  • 31.8. Åmani ja Baltic muuttivat yhteen. Hieman nahistelua oli aluksi, kun Åmani ei ilmeisesti heti älynnyt, että vanhempi on lauman pomo.
  • 31.8. Mondrum ja Minihiiri muuttivat totutusterraan. Sopuisilta näyttivät, joten voi olla, että kokeilen niitä pian yhteen. Poikasia on siis toiveissa, mutta saa nähdä tuleeko Mondrum kantavaksi, kun ikää on yli vuosi.
  • 31.8. Goriaksen hajurauhaspatti on suurentunut, joten voi olla, ettei Gorias enää kauan elä. Jos patti tuosta vielä kauheasti kasvaa, pitää käydä nukuttamassa kyseinen gerba. Goriaksella oli joskus aiemmin pieni patti, joka kuitenkin hävisi. Jokin aika sitten se tuli uudestaan ja on sen jälkeen kasvanut. Oli aikoinaan tarkoitus käyttää Goriasta kasvatukseen, kun se on mielestäni hyvä slate, mutta aina ei mene niin kuin toivoisi.

 

Copyright © Anne Jonasson / www.gerbiili.net   Kopiointi kielletty.